The 2-Minute Rule for سردرد میگرنی
The 2-Minute Rule for سردرد میگرنی
Blog Article
تو را به نامى سوگند مىدهم که با آن آدم را آفریدى و خلقتش را کامل گردانیدى که بر محمّد (صلی الله علیه وآله) و آل محمّد (صلی الله علیه وآله) درود بفرستى و فلانى فرزند فلانى را شفا بدهى
هم برای رفع خستگی گرمایی و هم برای درمان گرمازدگی باید پوست را با استفاده از اسپری آب یا اسفنج خیس خنک کرد. همچنین میتوان از فن یا پنکه برای گردش بهتر هوا و خنکتر شدن محیط استفاده کرد.
سردرد های ناشی از مصرف بیش از حد دارو ها یا سردرد های برگشتی
اگر سردردتان مکرر و شدید است به پزشک مراجعه کنید تا داروهای دیگری را برایتان تجویز کند.
پیزوتیفن (ساندومیگران): این دارو پرکاربردترین داروی پیشگیری از سردرد است که اکثر پزشکان آن را تجویز میکنند.
برای مثال گاهی اوقات پزشکان برای درمان سردردهای میگرنی ممکن است از داروهای فشارخون، ضدتشنج و صرع یا ضدافسردگیها کمک بگیرند.
به کمک راهکارهای درمان خانگی سردرد، میتوانید دردهای معمول دوران پریود را مدیریت کنید:
این به این معنی است که اگر شدت درد در قسمت جلوی سر باشد، در نیمه عقب کمتر احساس و ضربان درد وجود خواهد داشت و بالعکس.
میگرن پریودی: علت ایجاد این سردرد مشابه سردرد هورمونی بوده، اما علائم آن متفاوت است.
همواره قبل از شروع هر نوع درمان با پزشک معالج خود مشورت کنید و از مصرف خودسرانه داروهای زیر بپرهیزید:
تومور مغزی زمانی ایجاد میشود که در مغز سلولهای غیرطبیعی رشد کرده و تقسیم شوند. چون جمجمه اجازهی انبساط قابل توجهی مغز را نمیدهد، وجود تومور میتواند باعث سردرد شود.
مسکن یا ضد دردهایی مانند آسپرین و پاراستامول (پانادول)
“اللَّهُمَّ إِنَّکَ لَسْتَ بِإِلَهٍ اسْتَحْدَثْنَاهُ وَلاَ بِرَبٍّ يَبِيدُ ذِكْرُهُ وَلاَ مَعَکَ شُرَكَاءُ يَقْضُونَ مَعَکَ وَلاَ كَانَ قَبْلَکَ إِلَهٌ نَدْعُوهُ وَنَتَعَوَّذُ بِهِ وَنَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ وَنَدَعُکَ وَلاَ أَعَانَکَ عَلَى خَلْقِنَا مِنْ أَحَدٍ فَنَشُكُّ فِيکَ لاَ إِلَهَ إِلّاَ أَنْتَ وَحْدَکَ لاَ شَرِيکَ لَکَ عَافِ فُلاَنَ در تومور مغزی کجای سردرد میگیرد بْنَ فُلاَنَةَ وَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَأَهْلِ بَيْتِهِ”
پزشکی امروز بیش از شناخت عامل میگرن، بر روشهای مختلف مهار سردردهای میگرن و شدت علائم بیماران متمرکز شده است. هرچند که پژوهشگران همواره در حال ادامه تحقیقات بر روی علتهای مختلف مولکولی، ژنتیکی، عروقی و هورمونی موثر در ایجاد میگرن هستند و روزانه یافتههای بیشتری بر دانستههای علمی درباره منشا میگرن افزوده میشود.